Rüyada yokuş yukarı gitmek

Rüyada yokuş yukarı gitmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada yokuş yukarı gitmek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yokuş yukarı gitmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek karamsar olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı çıkamamak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, dünya mallarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada yokuş yukarı kaymak kırgınların barışacağına, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yokuş yukarı araba kullanmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments