Rüyada yorganın üstünde oturmak

Rüyada yorganın üstünde oturmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada yorganın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Rüyada yorganın üstünde oturmak yeterli kimse haline geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünde yorgan görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada üstünü yorganla örtmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Rüyada duvar üstünde oturmak kime gideceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada taşın üstünde oturmak çalışmalarının karşılığını alacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalettir.

Rüyada suyun üstünde oturmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalettir.

Rüyada buzun üstünde oturmak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kaya üstünde oturmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments