Rüyada üstünde yorgan görmek

Rüyada üstünde yorgan görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, makbul olan şeylere, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada üstünde yorgan gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada yorganın üstünde oturmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünü yorganla örtmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada üstünde yorgan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yarınlarına inanacağına delalet eder.

Rüyada yorganla uyumak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada yorgana bürünmek yepyeni biri haline geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet eder.

Rüyada hazır yorgan görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan havalandırmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan düzeltmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments