Rüyada suyun üstünde oturmak

Rüyada suyun üstünde oturmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada suyun üstünde oturmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada su üstünde oturmak işindeki bereketin de çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada toprak üstünde oturmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada yorganın üstünde oturmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde oturmak atılacak adımların boşa çıkacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kumun üstünde oturmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada halının üstünde oturmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments