Rüyada taşın üstünde oturmak

Rüyada taşın üstünde oturmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada taşın üstünde oturmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş üstünde oturmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde oturmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin üstünde oturmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde oturmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde oturmak gönlünce harcama yapmasına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına inanılır.

Rüyada yatağın üstünde oturmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments