Rüyada buzun üstünde oturmak

Rüyada buzun üstünde oturmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, imkânsızı başaracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada buzun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada buzun üstünde oturmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzda oturmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde yatmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde kaymak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada buz üstünde kaymak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret eder.

Rüyada buz üstünde yürümek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde yürümek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments