Rüyada yorgana yüz geçirmek

Rüyada yorgana yüz geçirmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yorgana yüz geçirmek gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada yorgana yüz geçirmek rütbe alacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada yüz felç geçirmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments