Rüyada yorgan taşımak

Rüyada yorgan taşımak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, tecrübe sahibi olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada yastık yorgan taşımak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Rüyada yorgan taşımak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Rüyada yorgan yastık taşımak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganla gezmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments