Rüyada yorgan yastık taşımak

Rüyada yorgan yastık taşımak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yastık taşımak gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada yorgan yastık taşımak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yastık yorgan taşımak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, acılarını dindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık ve yorgan görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve yastık görmek bolluk içinde yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments