Rüyada yatak yorgan taşımak

Rüyada yatak yorgan taşımak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, işyerini kapatacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Rüyada yatak yorgan taşımak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada yastık yorgan taşımak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, büyük düşüneceğine alamet eder.

Rüyada yorgan taşımak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak büyük bir sorun oluşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan almak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments