Rüyada omuzunda yorgan taşımak

Rüyada omuzunda yorgan taşımak çok büyük başarılar kazanılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hakkıyla kazanca, hem de zengin biri olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak yakın zamanda rahat edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada omuzunda yük taşımak sevdikleri ile kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada omuzunda taşımak mutsuz olacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada birini omuzlarında taşımak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada omuzda yük taşımak rahatsızlıkların son bulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzda su taşımak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini omuzda taşımak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments