Rüyada yorganı sırtında taşımak

Rüyada yorganı sırtında taşımak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada sırtında yorgan taşımak sorunların ve dertlerin biteceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulur.

Rüyada yorganı sırtında taşımak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yastık yorgan taşımak bilincin artacağına, fenalıkta bulunmaya delalet eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yastık taşımak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan taşımak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments