Rüyada sırtında yorgan taşımak

Rüyada sırtında yorgan taşımak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayırlı haberler getireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yorganı sırtında taşımak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan taşımak bolluk içinde yaşanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan taşımak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yastık yorgan taşımak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, terfi alacağına işaret eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada yorgan yastık taşımak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta çanta taşımak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments