Rüyada sel almak

Rüyada sel almak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, üzeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalettir.

Rüyada sel almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada çok büyük sel görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada selden eşya toplamak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada fırtına sel görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada selin evi yıktığını görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada selden korunmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sel basmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan sel görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayırlı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments