Rüyada sel aldığını görmek

Rüyada sel aldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kişinin tek başına kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel aldığını gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada sel aldığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel sularına kapılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz sel görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel fırtına görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments