Rüyada karşıdan karşıya geçememek

Rüyada karşıdan karşıya geçememek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, başarılarının azalacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet eder.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ona özlemle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşıya geçememek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments