Rüyada karşıdan karşıya atlamak

Rüyada karşıdan karşıya atlamak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, edilen duaların tutacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak kötü günlerin geride kalacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments