Rüyada yılanlarla boğuşmak

Rüyada yılanlarla boğuşmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada yılanla boğuşmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet eder.

Rüyada yılanlarla boğuşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtla boğuşmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalettir.

Rüyada bir adamla boğuşmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğayla boğuşmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada cinle boğuşmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalettir.

Rüyada azraille boğuşmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalettir.

Rüyada köpeklerle boğuşmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments