Rüyada kurtla boğuşmak

Rüyada kurtla boğuşmak dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtla boğuşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada kurtla boğuşmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlarla boğuşmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada köpeklerle boğuşmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aslanla boğuşmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgayla boğuşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalettir.

Rüyada boğayla boğuşmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak heveslerinin biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments