Rüyada azraille boğuşmak

Rüyada azraille boğuşmak hayat içinde çok rahat edeceğine, yaşamının uzun olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada azraille boğuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak üzüleceğine ve kırılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlarla boğuşmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada cinlerle boğuşmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla boğuşmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada domuzla boğuşmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunla boğuşmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments