Rüyada boğayla boğuşmak

Rüyada boğayla boğuşmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, parasının ve makamının artacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada boğayla boğuşmak inancının eksileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada bir adamla boğuşmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada aslan boğuşmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada azraille boğuşmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada koyunla boğuşmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine işarettir.

Rüyada cinle boğuşmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzla boğuşmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments