Rüyada köpeklerle boğuşmak

Rüyada köpeklerle boğuşmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada köpeklerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada köpeklerle boğuşmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinlerle boğuşmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgayla boğuşmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına inanılır.

Rüyada cinle boğuşmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret eder.

Rüyada atlarla boğuşmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Rüyada öküzle boğuşmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yorganla boğuşmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments