Rüyada bir adamla boğuşmak

Rüyada bir adamla boğuşmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamla boğuşmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada bir adamla boğuşmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Rüyada adamla boğuşmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada köpeklerle boğuşmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kaplanla boğuşmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada azraille boğuşmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sularla boğuşmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments