Rüyada yılanla boğuşmak

Rüyada yılanla boğuşmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, şifa ve ilaç bulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada yılanlarla boğuşmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet eder.

Rüyada yılanla boğuşmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinlerle boğuşmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak faturaların biriktikçe birikeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak birçok engelin aşılacağına, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada birisiyle boğuşmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada dalgayla boğuşmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada timsahla boğuşmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments