Rüyada iki kuyruklu yılan görmek

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek bereketli işler yapacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada iki kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada yılan kuyruğu görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğu yemek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işarettir.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet eder.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments