Rüyada bakliyat kurdu görmek

Rüyada bakliyat kurdu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bakliyat kurdu gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Rüyada bakliyat kurdu görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bakliyat almak hayaller kurulacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuru bakliyat görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, devlete hizmet etmeye işarettir.

Rüyada bakliyat görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma kurdu yemek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments