Rüyada bakliyat görmek

Rüyada bakliyat görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakliyat gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Rüyada kuru bakliyat görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bakliyat almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada bakliyat kurdu görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada bakliyat görmek duymadığı sözleri duyacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments