Rüyada bakliyat almak

Rüyada bakliyat almak büyük sorunlarla karşılaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakliyat almak gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada kuru bakliyat görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada bakliyat görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada bakliyat kurdu görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bakliyat almak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek maddi olanaklarının artacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments