Rüyada kurtlu bakliyat görmek

Rüyada kurtlu bakliyat görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Rüyada kurtlu bakliyat gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada bakliyat kurdu görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek haksızlık edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakliyat almak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada kuru bakliyat görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakliyat görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kurt döküldüğünü görmek makamının sürekli yükseleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canavar kurt görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments