Rüyada çuvalla bakliyat görmek

Rüyada çuvalla bakliyat görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çuvalla bakliyat gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek kendisini geliştireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bakliyat görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada kuru bakliyat görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine inanılır.

Rüyada bakliyat almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada bakliyat kurdu görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada çuvalla pirinç almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çuval dolusu patates görmek hasta olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa

rüyamda altı yedi çuval bakliyat gördüm nohut fasulye gibi ne anlama geliyor teşekkür ederim