Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinin turşu kurduğunu gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada turşu kurduğunu görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil turşu biber görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hıyar turşusu yemek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada lahana turşu yemek bunun için sabırsızlanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada turşu suyu dökmek ihanet dolu bir işe girileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada erik turşusu görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz turşusu görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments