Rüyada yılancık taşı görmek

Rüyada yılancık taşı görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yılancık taşı gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Rüyada yılancık taşı görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşla yılan öldürmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek büyük paralar kazanılacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılana taş atmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Rüyada taştan yılan görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşların arasında yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş altında yılan görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments