Rüyada taş altında yılan görmek

Rüyada taş altında yılan görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş altında yılan gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada taşın altında yılan görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş altında yılan görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılancık taşı görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek önemli bir makama terfi alacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada taştan yılan görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada taşların arasında yılan görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, insanların saygısının kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yılanı taşla öldürmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments