Rüyada taşların arasında yılan görmek

Rüyada taşların arasında yılan görmek birlikteliğe başlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, adını işiyle duyuracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada taşların arasında yılan gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada taşların arasında yılan görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada otların arasında yılan görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına inanılır.

Rüyada yılanların arasında yürümek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanlar arasında kalmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılanların arasında kalmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada yılanların arasından geçmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin arasında yılan görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada taşla yılan öldürmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, zorluğa düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments