Rüyada yılan ısırması görmek

Rüyada yılan ısırması görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hastalanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hem ün sahibi olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada yılan ısırması gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ısırması görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek herkesin desteğinin alınacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine inanılır.

Rüyada yılan ısırırken görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ısırmasını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments