Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kafasının karışacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işarettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkılacağı bir haber almaya rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments