Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ısırmasını gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada siyah yılan ısırması görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek kazancının da eksilmeyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hayra ve esenliğe işarettir.

Rüyada siyah köpek ısırması görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments