Rüyada yılan ısırırken görmek

Rüyada yılan ısırırken görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, şansın döneceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ısırırken gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek sorumluluk alacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet eder.

Rüyada yılan ısırılmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah yılan ısırması görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret eder.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek büyük bir üne sahip olunacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments