Rüyada yeşil yılan ısırması görmek

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ortaklıkların bozulacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan ısırması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yokluk içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına inanılır.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments