Rüyada yılanın ısırması görmek

Rüyada yılanın ısırması görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ısırması gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek dileklerinin yerine geleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını yılan ısırmasını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada yılan ısırması görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ısırılmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments