Rüyada yılanın ısırmasını görmek

Rüyada yılanın ısırmasını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın ısırmasını gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırması görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada yılanı ısırırken görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını yılan ısırmasını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ısırmasını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments