Rüyada minare yıkılması görmek

Rüyada minare yıkılması görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, koyu muhabbette kalacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işarettir.

Rüyada minare yıkılması gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işaret eder.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada yıkılan minare görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada minare yıkılmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına yorulur.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek özlemlerini bitireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada minare yıkılması görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments