Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek çok iyi mevkilere geleceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin yıkıldığını görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek işlerini yoluna koyacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments