Rüyada yeşil çimlerde koşmak

Rüyada yeşil çimlerde koşmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çim görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çim saha görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, önünü açacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlere basmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments