Rüyada yeşil çimlerde yatmak

Rüyada yeşil çimlerde yatmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik çim görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlere basmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çim görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yeşil çim saha görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments