Rüyada yeşil çim saha görmek

Rüyada yeşil çim saha görmek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çim saha gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil çim saha görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çim saha görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil saha görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, amacına nail olacağına işarettir.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil halı saha görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada halı saha görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Rüyada voleybol sahası görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments