Rüyada yeşil çim görmek

Rüyada yeşil çim görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yardımcı olmayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çim gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada yeşillik çim görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil çimlere basmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek dertlerine derman arayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments