Rüyada yeşil taşlı altın görmek

Rüyada yeşil taşlı altın görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk taş görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taş kolye görmek tatsızlıkların sona ereceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli taş görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments