Rüyada yeşil taş kolye görmek

Rüyada yeşil taş kolye görmek gün yüzü görmeyeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, arzularının yerine geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taş kolye gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada yeşil taş kolye görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek kişinin şansının artacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı kolye takmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments