Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek kazancında artış olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aile içinde saadetinin artacağına, büyük bir servete kavuşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak işlerin yavaşlayacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek insan sevindireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak biraz zaman geçmesi gereken haber, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Rüyada yeşil taş yüzük görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments